Dochter van de Scharlaken RozenChloe Gong

  Vertaald uit het Engels door Annelous Stiggelbout
  Boekerij, 2023

  Shanghai, 1926. Een bloedvete tussen twee bendes kleurt de ­straten rood en laat de stad achter in hulpeloze chaos. In het oog van de storm staat Juliette Cai: de achttienjarige troonopvolgster van de Scharlaken Rozen, een netwerk van criminelen dat zich ver boven de wet waant. Hun enige rivalen zijn de Witte Magnolia’s, een beruchte bende die al generatieslang tegen de Scharlaken Rozen vecht. Aan het hoofd staat hun troonopvolger, Roma Montagov, Juliettes eerste liefde… en de eerste die haar verried.

  De genadeloze machtsstrijd is niet het enige wat de straten onveilig maakt. Een duistere kracht drijft mensen letterlijk tot waanzin. Als de eerste dodelijke slachtoffers vallen, wordt de noodtoestand uitgeroepen. Is het een besmettelijke ziekte? Schuilt er een monster in de schaduwen? Als troonopvolgers van de machtigste bendes van de stad moeten Juliette en Roma hun krachten bundelen om de inwoners te beschermen… Voordat er niemand meer is om over te heersen.

  0
  Omslag van Hormonen in de nacht van Lu Min. Roze achtergrond, waarop een getekende zittende vrouw. Ze is blauw met rode ogen, heeft halflang zwart haar en kijkt boos.Omslag van De spijker. Bewerkte foto van een vrouwenhoofd tegen een grijze achtergrond.